Datum: 10/12/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Guldensporenstadion
Live Westerlo hoopt op Owusu in Kortrijk
Fabian Morren
| 0 reacties
Westerlo hoopt op Owusu in Kortrijk
Foto: © SC

Westerlo verloor nipt van Club Brugge. De rode lantaarn zou dus eigenlijk punten moeten pakken bij Kortrijk. Makkelijk wordt dat niet, want de Kortrijkzanen doen mee in de strijd om de play-off 1.

Westerlo-trainer Jan Ceulemans mist straks Liliu, Arbitman, Vanaudenaerde en Ngolok. Stef Wils is nog steeds geschorst. Owusu moest vlak voor de aftrap tegen Club afhaken, maar kan vanavond wel spelen.

Kortrijk-trainer Hein Vanhaezebrouck mist de geblesseerden Wijns en Mulemo. N’Diaye en Oussalah zijn geschorst. De coach moet nog kiezen tussen Chavarria en Monrose.

UPDATE 19:46: Zoals verwacht start bij Westerlo Owusu in de basis. Kortrijk begint met Monrose. Chavarria moet genoegen nemen met een plek op de bank.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Kortrijk is favoriet. Een gokje op Westerlo daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Kortrijk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 243 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Westerlo wint u 825 euro.

Meer nieuws