lokSporting Lokeren
stvSTVV
Datum: 26/12/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Daknam
Live Lokeren wil met goed gevoel de winterstop in
Tomas Taecke
| 0 reacties
Lokeren wil met goed gevoel de winterstop in
Foto: © SC

Lokeren wil een kalenderjaar waarin het PO1 speelde met een positieve noot en drie punten afronden. Ook STVV wil vlak voor de winterstop nog wat punten vergaren, al zal dat zonder goaltjesdief Reza niet zo eenvoudig worden.

Lokeren heeft er een beroerde competitiehelft opzitten, maar trekt zich op aan het betere spel van de laatste weken. De driepunters blijven voorlopig uit, maar tegen STVV zijn de Waaslanders vastberaden de volle buit thuis te houden. De nieuwe aanwinst Galitsios blesseerde zich in de bekerwedstrijd tegen Gent bij zijn debuut. Net als Trompet is hij vanavond onbeschikbaar.

STVV heeft meer blessurezorgen. Aan het indrukwekkende rijtje onbeschikbare spelers werd deze week topschutter Reza toegevoegd. Onder andere Andrade, Christ en doelman Volders liggen al langer in de lappenmand. Wim Mennes is geschorst voor deze wedstrijd.

De wedstrijd kan u LIVE volgen vanaf 20.30u.

Opstellingen:

Lokeren: Copa, Tiko, Maric, Taravel, Tshimanga, Persoons, Overmeire, Leko, Mokulu, De Ceulaer, Finnbogason

STVV: Verhulst, Buyssens, Euvrard, Kotysch, Iandoli, Daeseleire, Delorge, Deferm, Daerden, Dufer, Schouterden

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Lokeren is favoriet. Een gokje op STVV daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Lokeren de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 232,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van STVV wint u 862,50 euro.

Meer nieuws