stvSTVV
wesWesterlo
Datum: 25/01/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Stayen
Live Okoti en Reynaldo moeten zich bewijzen in degradatietopper
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Okoti en Reynaldo moeten zich bewijzen in degradatietopper
Foto: © SC

Sint-Truiden en Westerlo een wedstrijd op leven en dood. Wie vanavond verliest, ziet play-off 3 angstvallig dichtbij komen. De inzet is torenhoog, de spanning loopt op.

Robby Morren in Sint-Truiden

Update

Bij Sint-Truiden begint Okoti aan de wedstrijd, verder heeft Van der Elst gekozen voor dezelfde elf die in Genk startten. Jan Ceulemans laat Reynaldo en Adams beginnen, Cools vervangt de geschorste De Greef.

Peter Delorge vertelde ons na de nederlaag tegen Genk: "Als we woensdag verliezen, weten we hoe laat het is." Het belang van deze wedstrijd werd door de spelers zelf nog eens onderstreept door een oproep aan de supporters.

Coach Van der Elst kan nog steeds geen beroep doen op Reza maar liet na de partij tegen Genk al optekenen dat hij niet tevreden was over sommige spelers en dat er tegen Westerlo wijzigingen zouden zijn. Kotysch werd voor één wedstrijd geschorst maar die gaat pas in op 26 januari zodat hij straks gewoon mag spelen, Daerden is wel geschorst.

Westerlo telt op dit moment één puntje meer dan STVV en zou daarom al vrede kunnen nemen met een gelijkspel. Trainer Jan Ceulemans vertelde na het gelijkspel tegen Standard dat hij op een goede organisatie zal hameren en dat deze wedstrijd nog niet beslissend is. Hij moet opnieuw puzzelen want De Petter en De Greef zitten een schorsingsdag uit en liefst 10 spelers liggen in de lappenmand. 

Jubileumwedstrijd voor Delen en Delorge

Deze wedstrijd is extra speciaal voor Westerlo-speler Jef Delen en STVV-speler Peter Delorge. Het toeval wil dat zij straks uitgerekend allebei aan hun 350e wedstrijd in de hoogste voetbalafdeling beginnen.

Meer nieuws