zwaZulte Waregem
beeBeerschot AC
Datum: 25/01/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Regenboogstadion
Live Kan de koning van de gelijke spelen ook winnen?
Thomas De Block
| 0 reacties
Kan de koning van de gelijke spelen ook winnen?
Foto: © SC

Vanavond staan Zulte Waregem en Beerschot AC tegenover elkaar. Essevee kan elk punt gebruiken terwijl Beerschot mits een overwinning mag dromen van de top zes.

Essevee kon al dertien duels niet meer winnen waardoor de ploeg in degradatiezorgen verkeert. Een driepunter is dan ook meer dan welkom voor het team van Francky Dury. De thuisfans wachten immers al sinds 24 september op een nieuwe overwinning. Voor de partij tegen Beerschot kan Francky Dury terug een beroep doen op aanvaller Rossini, hij komt terug uit blessure. Skulason en Matton liggen wel in de lappenmand. Daarnaast is Steve Colpaert geschorst.

Bij Beerschot kunnen ze na de puike prestatie tegen Cercle Brugge weer richting top zes kijken. De ploeg van Jacky Mathijssen wil de sterke lijn doortrekken en kan daarvoor een beroep doen op nagenoeg de hele kern. Enkel Angeli ontbreekt door een blessure. In tegenstelling tot het klassement spreken de statistieken in het voordeel van de thuisploeg: in de laatste vijf jaar wist Beerschot geen overwinning meer te boeken aan de Gaverbeek.

De scheidsrechter voor vanavond is Carlos-Manuel Alho-Guerreiro. Hij fluit zijn eerste duel op het hoogste niveau.

Volg het duel hier live vanaf 20u30!

Opstellingen:

Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Dachelet, D’Haene, Hamalainen, Delaplace, Sterckx, Berrier, Naessens, Chevalier, Habibou.

Beerschot: Pacovski, Malul, Wuytens, Mikulic,  Oztürk, De Decker, Nyoni, Losada, Dayan, MacDonald, Porokara.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Zulte Waregem is favoriet. Een gokje op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Zulte Waregem de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 292,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Beerschot wint u 570 euro.

Meer nieuws