lokSporting Lokeren
kvmKV Mechelen
Datum: 28/01/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Daknam
Live Pakt KV Mechelen ook de scalp van Lokeren?
Thomas De Block
| 0 reacties
Pakt KV Mechelen ook de scalp van Lokeren?
Foto: © SC

Vanavond staan Lokeren en KV Mechelen tegenover elkaar op Daknam. Voor Lokeren is een play-off 1-plaats zo goed als uitgesloten maar in Mechelen dromen ze na de 9 op 9 opnieuw van de top zes.

Lokeren beleeft een wisselvallig seizoen. De ploeg van Peter Maes lijkt geen constante in zijn resultaten te kunnen leggen. Afgelopen woensdag werd nog kansloos verloren op Club Brugge. Lokeren kan zich wel optrekken aan het resultaat uit de heenronde, toen het met 0-2 ging winnen Achter de Kazerne. Maes kan voor het duel van vanavond geen beroep doen op de geblesseerden Finnbogason, Fevang en Deekman.

KV Mechelen lijkt daarentegen  in een flow beland. Malinwa won zijn laatste drie duels, waaronder tegen Club Brugge en Racing Genk. Door deze sterke prestatie is KV Mechelen tot op vier punten van een play-off-1-plek genaderd waardoor de ploeg  van Marc Brys mag dromen van meer.

De bezoekers kunnen vanavond niet rekenen op Geudens, Van Loo en Vidarsson, zij zijn geblesseerd. Daarnaast moet Brys ook Pandza en Cordaro missen met een schorsing. Door de afwezigheid van Pandza zal Kenny Van Hoevelen waarschijnlijk mogen starten in de basiself.

Volg het duel hier live vanaf 20u!

Opstellingen:

Lokeren: Lazic, Galitsios, Gueye, Taravel, De Bock, Trompet, Persoons, De Ceulaer, De Pauw, Mokulu, Harbaoui.

KV Mechelen: Renard, Chen, Van Hoevelen, Biset, Ghomsi, De Witte, Iddi, Gorius, Diabang, Destorme, Ruiz.

Scheidsrechter: Gunter Boelen

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
Lokeren is favoriet. Een gokje op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze websiteen ga met een zak geld naar huis.

Steekt Lokeren de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 315  euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van KV Mechelen wint u 510 euro.

Meer nieuws