Datum: 03/03/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Guldensporenstadion
Live Vanhaezebrouck sleutelt aan elftal voor topper tegen Genk
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Vanhaezebrouck sleutelt aan elftal voor topper tegen Genk
Foto: © SC

In het Guldensportenstadion staan de zenuwen strak gespannen. KV Kortrijk - Racing Genk is een bijzonder interessante affiche in de strijd om play-off 1. Mario Been brengt de verwachte elf aan de aftrap.

Update:
Hein Vanhaezebrouck bracht een aantal wijzigingen aan in zijn elftal. Nfor is onbeschikbaar, Zukanovic en Czvitkovics beginnen op de bank. N'Diaye, També, Mulemo en Oussalah mogen aan de wedstrijd beginnen. Bij Genk noteren we slechts één wijziging in vergelijking met de ploeg die Club Brugge versloeg: Buffel vervangt de geschorste Vanden Borre. Tözser blijft op de bank. 

KV Kortrijk liet de afgelopen weken behoorlijk wat punten liggen waardoor het uit de top zes tuimelde. Bij een nederlaag tegen Genk mag de club een kruis maken over de ambitie om play-off 1 te spelen en is Genk zo goed als zeker van zijn plaats tussen de groten. Indien Kortrijk wint, komt het op gelijke hoogte met de Limburgers en ligt de strijd met nog twee wedstrijden te gaan helemaal open.

Coach Hein Vanhaezebrouck kan voor deze belangrijke partij geen beroep doen op Ernest Nfor, die ziek moet afhaken. Bij Racing Genk moet Been de geschorste Vanden Borre missen, Buffel speelt wellicht in zijn plaats.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?
RC Genk is lichtjes favoriet. Een gokje op KV Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
Steekt RC Genk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 375 euro bij een gok van 150 euro. Pakt  KV Kortrijk de 3 punten, dan wint u 397,50 euro.

Meer nieuws