ohlOH Leuven
lieLierse SK
Datum: 03/03/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: King Power at Den Dreef
Live Leuven op zoek naar geruststellend puntje
Leuven op zoek naar geruststellend puntje
Foto: © SC

Leuven-Lierse staat vooral in het teken van het opkrikken van het puntentotaal. Al zijn de mannen van Ronny Van Geneugden nog niet helemaal zeker van het behoud, er moet dan toch al veel mislopen.

Leuven heeft eigenlijk nog één puntje nodig om mathematisch zeker te zijn van een verlengd verblijf in eerste klasse. Om het nog te laten mislopen, moet Westerlo wel al zijn wedstrijden winnen en Leuven alles verliezen, een onwaarschijnlijk scenario.

Zowel bij Lierse als bij Leuven zijn er een paar jongens die nog geen contract hebben voor volgend seizoen en zich dus nog moeten bewijzen. Heel wat wissels dus bij beide ploegen. Bij Leuven zit Annys op de bank en bij Lierse krijgt Huysegems nog eens een basisplaats.

Opstellingen:
Leuven: Kaminski, Vermeulen, Dejmek, Raymaeckers, Weuts, Geraerts, Gislason, Diandy, Remacle, Chuka, Iakovenko
Lierse: Kawashima, Flavio, Frans, Thompson, Huysegems, Yasser, Maric, Grncarov, Wils, Davids, Elgabas

Wat denkt Bwin over de wedstrijd?

Leuven  is favoriet. Een gokje bij BWIN op Lierse daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, op dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Leuven met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN 235 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lierse win je 290 euro

Meer nieuws