Datum: 03/03/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Daknam
Live Wint Lokeren ook van Westerlo?
Tomas Taecke
| 0 reacties
Wint Lokeren ook van Westerlo?
Foto: © SC

De ploeg van de terugronde is zonder twijfel bekerfinalist Lokeren. De Oost-Vlamingen willen de goeie reeks verderzetten tegen Westerlo, dat voor het begin van PO3 nog wat punten wil sprokkelen.

Een felgehavend Lokeren ontvangt vanavond het tot PO3 veroordeelde Westerlo. De Wase club maakt nog steeds kans op PO1, maar heeft wel een half mirakel nodig om straks bij de eerste zes te mogen aantreden. Westerlo heeft nog drie wedstrijden om zich voor te bereiden op de degradatiestrijd met STVV en doet er goed aan nog enkele punten te rapen voor het begin daarvan.

Lokeren mist vier basisspelers: De Ceulaer en Persoons zijn geblesseerd, Galitsios en Overmeire zijn geschorst. Aan de overzijde is ook Verbauwhede geschorst na zijn uitsluiting tegen KV Mechelen, het rijtje geblesseerden is te lang om op te noemen en kent u ondertussen wel. Wie er vanavond wel weer bij zal lopen is Arnaud De Greef. De verdediger werd enkele weken geleden naar de B-kern verwezen maar ondertussen opnieuw in de armen gesloten door Jan Ceulemans.

U kan de wedstrijd vanaf 20 uur LIVE volgen op onze website!

Wat denkt Bwin over het duel?

Lokeren is favoriet. Een gokje bij BWIN op Westerlo daarentegen zal je meer opleveren. Stel jouw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, registreer je dan via DEZE WEBSITE voor een account en krijg 100 euro gratis. 

Gaat Lokeren met de volle buit lopen, dan krijg je bij BWIN  148 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Westerlo win je 650 euro.

Meer nieuws