Datum: 28/08/2011 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Live Standard op zoek naar leidersplaats tegen Beerschot
Fabian Morren
| 0 reacties
Standard op zoek naar leidersplaats tegen Beerschot
Foto: © SC

Beerschot ontvangt Standard in de laatste wedstrijd van de vijfde speeldag. De Rouches kunnen mits winst mee aan de leiding komen. Trainer Riga laat Goreux, Camara en Benteke om disciplinaire redenen aan de kant.

Standard tankte donderdag veel vertrouwen door met 1-3 te winnen bij Helsingborgs in de Europa League. Eerder versloegen de Rouches in de competitie al Kortrijk met 2-1. Het vertrek van Witsel, Defour en Mangala lijkt vooralsnog niet al te zwaar door te wegen.

Beerschot verloor op de eerste speeldag bij landskampioen RC Genk. Sindsdien behaalde het enkele betere resultaten. De fans vragen nu uiteraard bevestiging in een thuiswedstrijd tegen een topclub.

Beerschot-coach Jacky Mathijssen kan geen beroep doen op Tresor Diowo en Jean Acosta. Opmerkelijk ook bij Standard: Benteke, Goreux en Camara zitten niet in de selectie. Nochtans is er van een blessure of schorsing geen sprake. Voor de drie spelers zou er geen toekomst meer zijn op Sclessin. 

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.
 

Steekt Bergen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 322,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Beerschot wint u 465 euro.

Meer nieuws