kvmKV Mechelen
lokSporting Lokeren
Datum: 24/09/2011 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Achter de Kazerne
Live Brys geeft Oliveira nieuwe kans
Brys geeft Oliveira nieuwe kans
Foto: © SC

Lokeren heeft de punten hard nodig na zijn slechte start. Achter de Kazerne is het dit seizoen echter niet makkelijk om iets te sprokkelen. Daar komt nog bij dat KV Mechelen wel op revanche zal uit zijn na de blamage van vorige week. Volg het hier live om 18u...

KV Mechelen kreeg vorige week een 5-1 pandoering te verwerken van Bergen. Pandza vervangt Biset in de basis, Wilmet neemt de plaats van de geblesseerde Gorius in. Oliveira krijgt zijn kans na zijn schitterende prestatie in de beker.

Bij Lokeren is De Ceulaer geschorst na zijn rode kaart van vorige week tegen Club Brugge. Harbaoui krijgt een nieuwe kans. Maric is er ook weer bij, maar zal genoegen moeten nemen met een invallersrol.

Opstellingen:
KV Mechelen
: Renard, Chen, Pandza, Ghomsi, Van Hoevelen, Cordaro, De Witte, Iddi, Wilmet, Diabang, Oliveira
Lokeren: Copa, De Bock, El Mouataz, Gueye, Taravel, De Pauw, Leko, Overmeire, Tiko, Harbaoui, Mokulu

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

KV Mechelen is favoriet. Een gokje op Lokeren daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt KV Mechelen de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 315euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Lokeren wint u maar liefst 495 euro

Meer nieuws