Datum: 01/10/2011 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Het Kuipje
Live Klimt Westerlo uit de degradatiezone tegen Zulte Waregem?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Klimt Westerlo uit de degradatiezone tegen Zulte Waregem?
Foto: © SC

Met Westerlo en Zulte Waregem staan twee ploegen tegenover elkaar die de punten best kunnen gebruiken. Westerlo wil maar al te graag wegkomen van de voorlaatste plaats.

Westerlo telt amper vijf punten uit acht wedstrijden, Zulte Waregem heeft er tot dusver negen verzameld. Beide teams kunnen met vertrouwen aan de wedstrijd beginnen want de bezoekers wonnen vorige week tegen Kortrijk, terwijl Westerlo de laatste drie wedstrijden, beker meegerekend, niet meer verloor.

Bij de thuisploeg kan trainer Jan Ceulemans geen beroep doen op de geblesseerden Cools en Owusu. Jef Delen en Lens Annab starten op de bank. Dekelver en Arbitman moeten voor de doelpunten zorgen.

Meer blessureleed bij Zulte Waregem waar D'Haene, Minne, Naessens, Skulason en Sivakov onbeschikbaar zijn. Coach Kalezic kan ook niet rekenen op sterkhouder Maréval die een schorsing uitzit, Trajkovski start op de bank. De 20-jarige René Sterckx zit voor het eerst op de bank.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Westerlo is favoriet. Een gokje op Zulte Waregem daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Westerlo de armen in de lucht, dan krijgt u bij
Bwin 330 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Zulte Waregem wint u 472,5 euro.

Meer nieuws