staStandard
zwaZulte Waregem
Datum: 29/07/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Essevee begint met Peruaan in de basis
Essevee begint met Peruaan in de basis
Foto: © SC

Standard en Zulte Waregem beginnen hun seizoen deze namiddag op Sclessin. Bij de twee is het nog koffiedik kijken hoever ze staan. Standard heeft een flinke metamorfose ondergaan en Zulte Waregem moet gewoon beter kunnen dan wat het vorig jaar liet zien.

Standard zal in zijn eerste wedstrijd in een heel andere vorm aan de aftrap komen. Vooraleerst predikt de Nederlandse trainer Ron Jans een 4-3-3-systeem, maar ook staan er wat nieuwe namen in de basis. Bulot, Ogunjimi en Kawashima beginnen. Jelle Van Damme is de 'nieuwe' centrale verdediger.

Heel anders dan bij Zulte Waregem waar Francky Dury waarschijnlijk zijn spelers van eind vorig seizoen een kans geeft. Enige wijziging is de Peruaan Hernan Hinostroza die als enige nieuweling in de ploeg wordt gedropt.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Zulte Waregem daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 162 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Zulte Waregem wint u 500 euro.

Meer nieuws