Datum: 20/10/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Luminus Arena
Live Volg Genk - Beerschot nu live!
Fabian Morren
| 0 reacties
Volg Genk - Beerschot nu live!
Foto: © SC

Racing Genk krijgt om 18 uur al het bezoek van Beerschot. Het wordt meteen ook een duel tussen twee Nederlandse trainers (Mario Been en Adrie Koster).

Genk staat vierde en wil de aansluiting met de top niet verliezenj. Dan is een zege tegen Beerschot uiteraard welkome. Beerschot kan bij een overwining dichter bij Genk sluipen.

Bij Genk zit Köteles opnieuw in de selectie. De Hongaarse doelman is voldoende hersteld van zijn blessure. Het is nog niet duidelijk of hij al op de bank zal zitten. Wel zeker is dat Kristof Van Hout gewoon in doel zal staan. Voor het overige kiest coach Mario Been voor de verwachte namen. Simaeys en Hyland zijn geblesseerd. Vooraan rekent Genk op het gevaarlijke spitsenduo De Ceulaer-Vossen.

Bij Beerschot zijn Stijn en Dries Wuytens geblesseerd. Laerenbergh is geschorst. Naar goede gewoonte kiest Koster voor Coulibaly in de spiits. Veselinovic moet vrede nemen met een plek op de bank.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Racing Genk is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Als Genk met twee goals verschil kan winnen, wint u bij UNIBET 235 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Beerschot strijkt u liefst 600 euro op.

Meer nieuws