Datum: 27/10/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Achter de Kazerne
Live Lierse onder druk in derby Achter de Kazerne
Fabian Morren
| 0 reacties
Lierse onder druk in derby Achter de Kazerne
Foto: © SC

Vanavond is er de derby tussen KV Mechelen en Lierse. Vooral Lierse heeft dringend punten nodig. Coach Chris Janssens staat flink onder druk bij de Pallieters.

KV Mechelen - Lierse is altijd een geladen derby. Dat is ditmaal niet anders. KV Mechelen nestelde zich in de middenmoot, Lierse zit in de gevaarlijke zone. Er staat dus weer heel wat op het spel Achter de Kazerne.

Bij Malinwa ontbreken Diabang, Ghomsi, De Petter, De Witte, Pandza en Ruiz. Er moet dus flink gesleuteld worden en daardoor komt onder meer belofte Salaets op de bank.

Ook bij Lierse is de lijst van afwezigen nog steeds behoorlijk indrukwekkend. Claasen, Claes, Diakité, Farag, Elgabas, Frans, Saidi en De Wree zijn er straks niet bij.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Kan KV Mechelen met 2 goals verschil winnen? Een gokje bij UNIBET op Lierse zal echter u ook heel wat opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Wint Malinwa met twee goals verschil, dan krijgt u bij UNIBET 340 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Lierse strijkt u 430 euro op.

Meer nieuws