Datum: 31/10/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Regenboogstadion
Live Leye vervangt Habibou bij Essevee
Tomas Taecke
| 0 reacties
Leye vervangt Habibou bij Essevee
Foto: © SC

Zulte Waregem hoopt zich vanavond voor eigen volk opnieuw naast Anderlecht aan de leiding van het klassement te hijsen. De Zuid-West-Vlaamse pletwals is wel op zijn hoede wanneer het defensief ingestelde Charleroi over de vloer komt.

Om 20.30u gaat Zulte Waregem in het eigen Regenboogstadion voor een nieuwe driepunter. De tegenstander is Sporting Charleroi, dat na een moeizame start de voorbije weken zes punten verzamelde. De Carolo's brachten Sporting Anderlecht ten val en pleegden eerder dit seizoen zowel in Kortrijk als in Lierse een ware hold up. Een gewaarschuwd man is er twee waard, maar niets wekt de indruk dat Francky Dury en zijn team Charleroi straks zullen onderschatten.

Giuseppe Rossini -ooit actief bij Essevee en zaterdag aan het kanon tegen paars-wit- is er wegens blessure niet bij. Ferrera kan ook geen beroep doen op Edersen, Martos en Leandro. Aan de overzijde heeft Francky Dury weinig zorgen. Habibou is wel out maar verder mist de coach enkel Serwy (heup) en Vandenbroucke (pols).

Scheidsrechter Lambrechts trapt de partij om 20.30u op gang. Alles is uiteraard LIVE via onze website te volgen.

Meer nieuws