Datum: 03/11/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 14
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Kan Cercle Brugge Bergen pijn doen?
Christophe van den Boom
| 0 reacties
Kan Cercle Brugge Bergen pijn doen?
Foto: © SC

Cercle Brugge gaat vanavond op bezoek bij Bergen. De West-Vlamingen haalden het de vorige speeldag overtuigend van Beerschot en hopen die reeks verder te zetten. Maar Bergen is op eigen veld een taaie klant.

Cercle zal met dezelfde selectie als die van tegen Beerschot opdraven in Bergen. Hoogstwaarschijnlijk zal trainer Lorenzo Staelens ook hetzelfde elftal aan de aftrap brengen. Na de overtuigende zege tegen de Antwerpenaren hopen de Bruggelingen eindelijk een reeks overwinningen neer te zetten.

De thuisploeg is op eigen veld een taaie klant. In het Stade Charles Tondreau verloren de Draken nog maar twee keer dit seizoen. De ploeg kampt wel met enkele geblesseerden. Zo kan coach Enzo Scifo geen beroep doen op Le Postollec, Matthys, Franquart en Felix.

Het wordt een duel op het scherpst van de snee. Cercle wil zo snel mogelijk weg uit de onderste regionen van het klassement, maar het is de vraag of Bergen voor de derde keer zal kraken op eigen veld. 

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Bergen is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Cercle Brugge daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Gaat Bergen met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 190 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Cercle Brugge strijkt u 365 euro op.

Meer nieuws