Datum: 09/11/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Daknam
Live Seijas speelt in plaats van Ezekiel
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Seijas speelt in plaats van Ezekiel
Foto: © SC

Lokeren ontvangt vanavond Standard op Daknam. Beide ploegen zijn de laatste weken in vorm. Lokeren komt uit een twaalf op twaalf, Standard haalde onder de nieuwe coach Mircea Rednic zes op zes.

Bij Lokeren zal ook Laurens De Bock willen tonen dat hij zijn selectie voor de nationale ploeg waard is. De jonge linksachter werd voor het eerst geselecteerd door bondscoach Wilmots. Lokeren is momenteel stevig in de running voor playoff 1, het staat vierde.

Lokeren moet enkel Nill De Pauw missen met een blessure, voor het overige is de hele selectie fit.

Selectie Lokeren: Copa, Corryn, De Bock, Galitsios, Grbac, Gueye, Harbaoui, Lazic, Leko, Maric Mijat, Maric Milos, Mokulu, Overmeire, Patosi, Persoons, Saglik, Taravel, Trompet en Tiko.

Standard tankte vertrouwen met overwinningen tegen Genk en Leuven. De nieuwe coach is echter nog niet tevreden, hij wil beter voetbal zien. Standard staat momenteel pas zevende op één punt van plaats zes. Rednic brengt Seijas en Buzaglo in de plaats van de geblesseerde Bulot en Ezekiel, die op de bank zit.

Selectie Standard: Kawashima, Moris, Tavares, Goreux, Ciman, Kanu, Arslanagic, Fryers, Van Damme, Vainqueur, Buyens, Seijas, Buzaglo, Ajdarevic, Bulot, Mpoku, Biton, Ezekiel, Phellype en Batshuayi.

Klopt Lokeren Standard?

Lokeren en Standard hebben volgens UNIBET  evenveel kans om te winnen. Een gok bij UNIBET op winst van één van beide kan u 255 euro opleveren bij een inzet van 100 euro. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws