wbeSK Beveren
chaCharleroi
Datum: 10/11/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Freethiel
Live Charleroi wil kloof met Waasland-Beveren vergroten
Christophe van den Boom
| 0 reacties
Charleroi wil kloof met Waasland-Beveren vergroten
Foto: © SC

Waasland-Beveren neemt het vanavond in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De kloof tussen beide ploegen is slechts drie punten, dus voor de Oost- Vlamingen is een overwinning noodzakelijk als ze uit de bodem van het klassement wegwillen.

Na drie nederlagen wist de ploeg van trainer Dirk Geeraerd op de vorige speeldag nog eens te winnen. Slachtoffer van dienst was Beerschot AC, dat onderuit ging met 1-2. Uit die overwinning kunnen de Waaslanders goede moed geput hebben voor hun wedstrijd tegen Charleroi.

Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn, want de ploeg kan nog altijd niet rekenen op Belhocine, Badash, Didier en Ghadir. Zij liggen nog in de lappenmand.

Charleroi verloor vorige week op eigen veld van Lokeren. De Carolo’s gaan nu op bezoek bij Waasland-Beveren en volgens henzelf is het een ‘zespuntenmatch’.  Bij winst zetten ze de Oost-Vlamingen immers op zes punten, wat een belangrijke kloof kan zijn in de strijd om het behoud.

Zet Charleroi Waasland-Beveren op zes punten?

Waasland-Beveren is volgens UNIBET  favoriet. Een gok bij UNIBET op winst van Waasland Beveren kan u 200 euro opleveren bij een inzet van 100 euro. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Charleroi met de winst gaat lopen, levert u dat 345 euro op bij een inzet van 100 euro!

Meer nieuws