zwaZulte Waregem
kvmKV Mechelen
Datum: 10/11/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Regenboogstadion
Live Van Damme neemt tegen Zulte plaats Enevoldsen in
Van Damme neemt tegen Zulte plaats Enevoldsen in
Foto: © SC

Zulte Waregem is bij winst tegen KV Mechelen vanavond de nieuwe herfstkampioen. Een symbolische titel, maar wel eentje waar ze bij Essevee naar uitkijken.

Dat Zulte Waregem gemotiveerd aan de aftrap zal komen, is een understatement. De spelers zitten met de herfsttitel en het bijkomend prestige in het hoofd. De West-Vlamingen kunnen ook vrij zorgeloos naar het duel met KV Mechelen uitkijken, want Francky Dury heeft beschikking over heel zijn kern. Zelfs Habibou sloot deze week aan bij de training.

Dat is absoluut niet het geval bij KV Mechelen waar ze nog steeds een hele rits geblesseerden missen. En door de schorsing van Antonio Ghomsi zal er vanavond weer een nooddefensie op de been gebracht worden. Bij KV willen ze wel iets rechtzetten na de zware thuisnederlaag tegen Anderlecht.

Wordt Zulte Waregem herfstkampioen?

UNIBET  geeft Essevee veel kans om herfstkampioen te worden. Een gok bij UNIBET op winst van Zulte Waregem kan u 99,6 euro opleveren, winst van KV Mechelen brengt u 285 euro op bij een gok van 60 euro. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws