Datum: 01/12/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: King Power at Den Dreef
Pakt Gent in Leuven zijn eerste zege onder Peeters?
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Pakt Gent in Leuven zijn eerste zege onder Peeters?
Foto: © SC

De crisis is groot bij AA Gent. De nieuwe coach, Bob Peeters, kon de ploeg nog aan geen enkele competitiezege helpen. Lukt dat vanavond wel bij OH Leuven?

Ook Bob Peeters heeft tijd nodig om het tij te keren bij AA Gent. Sinds zijn aanstelling kon Gent nog geen enkele wedstrijd winnen. Eerder deze week wisten de Buffalo's zich tegen Lokeren wel te kwalificeren voor de volgende bekerronde na strafschoppen. Zorgt dat voor het nodige vertrouwen om een resultaat neer te zetten in de competitie? 

Gent staat op een teleurstellende tiende plaats in het klassement met 4 punten minder dan Bergen, dat op één plaatsje hoger staat. Om de kloof met de top zes niet nog groter te laten worden, is enkel winst voldoende. Bob Peeters kan geen beroep doen op een handvol geblesseerden: Boere, Skarabot, Thijs, De Smet en Maes.

Ook OH Leuven maakt nu een mindere periode door. Afgelopen weekend kon het in de slotseconden nog wel een gelijkspel uit de brand slepen in de Cristal Arena maar door een 2 op 12 tuimelde de Leuvenaars uit de top zes. Coach Van Geneugden moet het vanavond stellen zonder Raymaekers, De Vriese, Dehond, Boi en Ruytinx. Wellicht start hij met de elf die tegen Genk aantraden.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje bij UNIBET op OHL daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Gaat AA Gent met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 210 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van OHL strijkt u 210 euro op.

Meer nieuws