wbeSK Beveren
kvkKV Kortrijk
Datum: 15/12/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Freethiel
Live Waasland-Beveren op weg naar redding?
Waasland-Beveren op weg naar redding?
Foto: © SC

Waasland-Beveren hoopt vanavond tegen Kortrijk de weg richting redding verder in te zetten. De West- Vlamingen komen dan weer met hun eigen ambities: hun plaats in de topzes weer veroveren.

Na twee nederlagen op rij tegen Charleroi en Zulte Waregem is Kortrijk immers uit de topzes getuimeld. Tegen Waasland-Beveren gaan de jongens van Hein Vanhaezebrouck op zoek naar eerherstel. En de coach van de West-Vlamingen kan op een nagenoeg volledig fitte kern rekenen. Enkel Dylan Ragolle en Thomas Matton liggen in de lappenmand.

Waasland-Beveren heeft sinds de komst van Glen De Boeck een metamorfose ondergaan. Met realistisch voetbal pakte de promovendus 6 op 9 en staat zelfs buiten de degradatiestekken. Een nieuwe winst zou een enorme boost betekenen.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Kortrijk is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Waasland-Beveren daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Waasland-Beveren  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 168 euro bij een gok van 60 euro. Bij winst van Kortrijk strijkt u 138 euro op.

Meer nieuws