Datum: 27/12/2012 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 22
Stadion: Lotto Park
Live De Sutter speelt samen met Mbokani
De Sutter speelt samen met Mbokani
Foto: © SC

Vanavond wordt om 20u00 de laatste wedstrijd voor de winterstop gespeeld in het Constant Vanden Stockstadion. Anderlecht ontvangt Lierse en de Brusselaars gaan op zoek naar een perfect rapport om 2012 af te sluiten.

In het middelbaar hebben ze hun rapport ondertussen al ontvangen, maar Anderlecht gaat vanavond nog voor de perfecte score tegen Lierse: 10 op 10. Het is negen jaar geleden dat Anderlecht dat nog eens voor elkaar kreeg. Ze zullen het wel zonder Kouyate en Praet moeten stellen. Afgaande op wat Van den Brom gisteren zei zullen Wasilewski en Kanu hun plaats innemen.

Lierse moet dan weer afrekenen met een rits geblesseerden: Daylon Claasen (knie), Glenn Claes (rug), Lance Davids (knie), Kris De Wree (knie), Ahmed Samir Farag (knie), Frederic Frans (knie), Lennert Vanherberghen (knie) en Hussein Yasser (knie) zijn er vanavond niet bij. Dolly Menga werd na zijn weigering om een hand te geven aan Ramzy niet meer geselecteerd en mag op zoek naar een andere club.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Anderlecht is duidelijk favoriet. Een gokje bij UNIBET op Lierse daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Een gok van 60 euro op Brugge levert 66,3 euro op, een gokje van 60 euro op Kortrijk kan je 840 euro opbrengen.

Meer nieuws