Datum: 19/01/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Guldensporenstadion
Live Beerschot kiest voor Ogunjimi in de spits
Christophe van den Boom
| 0 reacties
Beerschot kiest voor Ogunjimi in de spits
Foto: © SC

De operatie redding start vanavond voor Beerschot. Kosten noch moeite werden gespaard om die operatie tot een goed einde te brengen. Voorzitter Patrick Vanoppen haalde liefst zeven nieuwe spelers.

Dat betekent dat de ploeg behoorlijk door elkaar wordt gegooid. Marvin Ogunjimi krijgt allicht meteen een basisplaats bij Beerschot. Ook Hernan Losada - voor de winterstop geblesseerd - is er opnieuw bij. 

Het contract tussen gastheer Kortrijk en Beerschot kan nauwelijks groter zijn. Kortrijk zet namelijk alles op de beker, want in de competitie is de kloof met de eerste zes al groot geworden. Dat betekent dat de ploeg van Hein Vanhaezebrouck zonder veel druk aan de aftrap staat vanavond.

Vanhaezebrouck kan staks op een volledig fitte kern rekenen. Bij Beerschot ontbreken Kennedy, Malul en Bravo vanwege blessures.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?
Kortrijk is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Beerschot daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Gaat Kortrijk met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 172 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Beerschot strijkt u 475 euro op.

Meer nieuws