Datum: 09/03/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Regenboogstadion
Live Wint Zulte Waregem ook van Club Brugge?
Wint Zulte Waregem ook van Club Brugge?
Foto: © SC

Zulte Waregem wil de kloof met Club Brugge uitdiepen tot vijftien punten. Kan het zijn 18e wedstrijd op rij ongeslagen blijven? Volg het hier live mee.

Het lijkt er dan ook op dat beide teams zullen willen winnen, maar Zulte Waregem doet met een puntendeling sowieso geen slechte zaak met het oog op de tweede plaats. Ook die geeft recht op een plaats in de Champions League, zij het in de moeilijke voorronde van de niet-kampioenen. Verder klinkt 15 punten voorsprong nu eenmaal beter dan 12 punten voorsprong, dus zal Essevee vanuit de flow waarin ze verkeren graag een tik willen uitdelen aan Brugge.

Bij Zulte Waregem wordt Bryan Verboom nog gespaard. Hij wordt klaargemaakt voor de Play-offs na zijn enkelblessure. Voor de rest is iedereen fit, de selectie is dan ook dezelfde als die in Charleroi.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Colpaert, Perdichizzi, Delaplace, Hazard, Leye, Berrier, Lendric, Trajkovski, Naessens, Vandenbroucke, Skulason, Godeau, Bruzzese, Hinostroza, D'Haene, Malanda, Conté, De Boel.

Bij Club Brugge geen Jonathan Blondel. Hij is gisteren aan de knie geopereerd en zal dit seizoen vermoedelijk niet meer spelen. Ook Thomas Meunier werkt verder aan zijn revalidatie.

Selectie Club Brugge: Vladan Kujovic, Bojan Jorgacevic, Tom Høgli, Carl Hoefkens, Fredrik Stenman, Ryan Donk, Jim Larsen, Laurens De Bock, Oscar Duarte, Victor Vazquez, Enock Adu, Vadis Odjidja, Jesper Jorgensen, Lior Refaelov, Maxime Lestienne, Ivan Trickovski, Eidur Gudjohnsen, Carlos Bacca.

Kan Hazard net als in de heenmatch het verschil maken? Waag er een gokje op bij UNIBET . Als je 60 euro inzet op een doelpunt van Hazard, dan kan je zo maar eventjes 222 euro terugverdienen bij een doelpunt van de jonge Belg. Stel je bonus van 60  euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60  euro gratis.

Meer nieuws