Datum: 11/08/2012 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Achter de Kazerne
Live Hoefkens weer in de basis, Vleminckx op de bank
Fabian Morren
| 0 reacties
Hoefkens weer in de basis, Vleminckx op de bank
Foto: © SC

Als Club straks Achter De Kazerne averij oploopt, dan stond dat in de sterren geschreven. Blauw-zwart staat enkele dagen na de uitschakeling tegen Kopenhagen voor één van de moeilijkste verplaatsingen van het seizoen.

UPDATE: Bij KV Mechelen begint Anthony Van Loo in de plek van Ghomsi, die naar de bnak wordt verwezen. Geen verrassingen in het Bugse elftal. Enkel Hoefkens neemt zijn plek weer in.

Als Georges Leekens naar eigen zeggen er niet helemaal gerust in was tegen W-B en Charleroi, dan trekt hij vandaag vol schrik naar KV Mechelen. Enkele dagen na de ontluisterende uitschakeling in de Champions League tegen Kopenhagen verdedigt Club Brugge zijn maximum Achter de Kazerne.

Een eerste echte test in de competitie voor blauw-zwart, dat de voorbije twee weken beide promovendi partij gaf. De voornaamste blessurezorgen lijken achter de rug, al zijn Dhoest, Buysse en Stenman nog steeds onbeschikbaar. Zimling, Tchité en Vadis kunnen gewoon in actie komen. Ook de schorsing van Hoefkens (twee speeldagen) is voorbij.

De Mechelaars zijn vastberaden een tweede thuiszege te boeken na de puntendeling op de Freethiel. Pedersen en Van Damme zijn nog geblesseerd, niemand is geschorst bij Malinwa.

Scheidsrechter Gumienny moet het beladen duel in goeie banen leiden. De partij is vanaf zes uur LIVE te volgen via onze website. Een verslag en interviews van de wedstrijd volgen snel na het laatste fluitsignaal.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Malinwa daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club Brugge met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 240 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Malinwa strijkt u 270 euro op.

Meer nieuws