berBergen
cluClub Brugge
Datum: 26/08/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Stade Charles Tondreau
Live Club met Vazquez en Trickovski tegen Bergen
Club met Vazquez en Trickovski tegen Bergen
Foto: © SC

Club Brugge tracht vanavond zijn ongeslagen status te handhaven op bezoek bij L'Albert. De Draken willen blauw-zwart in het Stade Tondreau maar al te graag een hak zetten.

Met een Europese verplaatsing in de kuiten trekt Club Brugge vanavond niet zonder vrees naar RAEC Mons. De Henegouwers willen hun seizoen maar al te graag wat leven inblazen met een stunt tegen het grote blauw-zwart. Daan Van Gijseghem kijkt zijn gewezen werkgever, waaraan hij niet de beste herinneringen heeft overgehouden, voor het eerst in de ogen. Ook voor Scifo en Leekens is het na de rel op het WK in Frankrijk een bijzonder weerzien.

De gewezen bondscoach kan geen beroep doen op de geblesseerde Zimling en ook Jim Larsen zit niet in de kern. Figueras staat op de linksback en Refaelov zit op de bank. Vazquez mag nog eens opdraven en ook Trickovski staat in de basis.

Bij Bergen geen blessures noch schorsingen. Sapina werd na zijn uitsluiting in het Astridpark vrijgesproken en kan vanavond om 20.30u in de basis aan de zijde van Van Gijseghem postvatten. Matthys zit verrassend op de bank. Arnor Angeli krijgt dan weer wel een basisplaats. De partij is uiteraard LIVE op onze website te volgen. 

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Club Brugge  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Bergen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 205 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Bergen strijkt u 330 euro op.

Meer nieuws