cluClub Brugge
staStandard
Datum: 02/09/2012 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Jan Breydel
Live Club-Standard: Blondel en mogelijk ook Larsen out
Tomas Taecke
| 0 reacties
Club-Standard: Blondel en mogelijk ook Larsen out
Foto: © SC

Om 14.30u kijken Club Brugge en Standard elkaar zondagmiddag voor het eerst dit seizoen in de ogen. Een belangrijke test voor beide grootmachten, waarin voor Mohammed Tchité een opvallende rol is weggelegd.

Om half drie trappen Club Brugge en Standard 'Super Sunday' op gang. Later op de dag is er immers nog een tweede G5-duel van het seizoen tussen Anderlecht en Racing Genk. Club wordt in competitieverband vandaag voor het eerst getest, terwijl ook de aardig presterende Rouches een eerste tegenstander van formaat tegen het lijf lopen.

Blondel is er vandaag niet bij, Larsen probeert in de opwarming. Ook Meunier begint op de bank. Jorgensen en Van Acker starten in de basis. Bij Standard kan Ron Jans geen beroep doen op Kanu, Gershon en Bolat, Batshuayi is er wel weer bij.

Een opvallende rol is straks weggelegd voor Mémé Tchité. De aanvaller van blauw-zwart verhuisde deze zomer van Sclessin naar het Jan Breydelstadion.

De partij wordt om 14.30u afgetrapt en is LIVE via onze website te volgen. Een matchverslag en interviews volgen snel na de partij.

Wat denkt UNIBET over de wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Standard daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club Brugge met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 180 euro bij een gok van 180 euro. Bij winst van Standard strijkt u 425 euro op.

Meer nieuws