staStandard
gntKAA Gent
Datum: 21/09/2012 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Sollied puzzelt tegen Standard
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Sollied puzzelt tegen Standard
Foto: © SC

Hoogspanning op Sclessin vanavond want met Standard en AA Gent staan twee teams tegenover elkaar die de punten nodig hebben om een crisis af te wenden. Bij Gent zit Remacle op de bank, Nahayo mag aan de wedstrijd beginnen.

Update:
Bij Gent zoals aangekondigd geen spoor van Bruls en Wallace. Nahayo mag voor het eerst dit seizoen aan een wedstrijd beginnen en ook Soumahoro verschijnt aan de aftrap, Remacle zit op de bank.
Bij Standard noteren we slechts één wijziging in vergelijking met de wedstrijd tegen Beerschot: Pocognoli neemt zijn plaats weer in.

Vooral bij Gent staan de zenuwen strak gespannen. Met een teleurstellende 11 op 21 staan de Buffalo's nog wel op de vierde plaats maar de Europese uitschakeling kwam zwaar aan en deze week werd duidelijk dat het serieus rommelt bij de club.

Sollied op de wip
Trond Sollied haalde uit naar zijn spelers en de spelers haalden uit naar hun coach. Resultaat is dat Christian Bruls er vanavond niet bij zal zijn. Voorzitter De Witte wacht het resultaat van de wedstrijd af om een oordeel te vellen. Ondertussen merkte de Noorse oefenmeester fijntjes op dat hij zo weer bij een andere club aan de slag zou kunnen.

Dan is het bij Standard allemaal nog een pak rustiger. "Mijn stoel wankelt niet", benadrukte coach Ron Jans in aanloop naar de wedstrijd. Toch kan de Nederlander er maar best voor zorgen dat hij zijn team naar de drie punten leidt. De Rouches gaven vorige week de winst tegen Beerschot uit handen waardoor het achterbleef met een schamele 10 op 21. Winst is een must om het woord crisis weg te houden aan de boorden van de Maas.

Bij Standard zijn Kanu, Gershon en Bolat geblesseerd. Sollied laat Bruls en Wallace uit de wedstrijdkern. Thijs, Corstjens, Mareval en De Smet liggen in de lappenmand.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Standard  is favoriet. Een gokje bij UNIBET op AA Gent daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard  met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 190 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van AA Gent strijkt u 370 euro op.

Meer nieuws