Datum: 03/08/2013 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Daknam
Live LIVE: 2-1, dan toch feest in Lokeren?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
LIVE: 2-1, dan toch feest in Lokeren?
Foto: © SC

Lokeren begon vorige week op speeldag 1 met een heuse stunt: het won in Anderlecht. Bergen begon minder goed aan het nieuwe seizoen, met puntenverlies thuis tegen Cercle. Kan Lokeren voor de zes op zes gaan en zich meteen kandidaat voor play-off I noemen?

Bij Lokeren in de selectie geen wijzigingen. Enkel Patosi is nog steeds aan het revalideren, voor de rest is iedereen fit als een hoentje. Hans Vanaken schitterde al in het Astridpark, kan hij nu ook op Daknam het beste van zichzelf laten zien? 

Met een nieuwe winstpartij zou Lokeren meteen zijn ambities duidelijk maken: Bergen is een rechtstreekse concurrent voor de zesde plaats in play-off I en Lokeren kan de Henegouwers vroeg in het seizoen al eens op vijf punten zetten. 

Selectie Lokeren: ARRY BOUBACAR Copa, CORRYN Alexander, DE PAUW Nill, DUTRA Sergio Junior, FERNANDEZ BALUFO Walter, GALITSIOS Giorgos, HARBAOUI Hamdi, LAZIC Jugoslav, LEKO Ivan, MARIC Mijat, ODOI Dennis, OVERMEIRE Killian, PERSOONS Koen, REMACLE Jordan, SAGLIK Enes, SCHOLZ Alexander, TARAVEL Jérémy, TROMPET Jore, VANAKEN Hans, VERHULST Davino, DESPOTOVIC DJORDJE.

Bij Bergen heeft Franquart nog last van de borstkas en Nong van de dij. Beiden zijn er niet bij, voorts is iedereen klaar voor de eerste uitwedstrijd van het seizoen.

Selectie Bergen: 1 Werner, 3 Dussenne, 7 Matthys, 8 Mununga, 12 Chatelle, 14 Shpungin, 15 Van Gijseghem, 18 De Belder, 19 Arbeitman, 20 Lorenzi, 21 Nyoni, 22 Jarju, 23 Le Postellec, 24 Saussez, 27 Angeli, 29 Timmermans, 30 Sapina, 39 Ntambwe, 40 Dupire, 45 Monteyne

Is Vanaken terug in vorm?

Waag een gokje op bij UNIBET. Met een inzet van 60 euro verdien je 168 euro als Hans Vanaken zijn derde van het seizoen maakt. Als hij de score weet te openen, dan wordt dat zelfs 435 euro. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws