kvmKV Mechelen
lieLierse SK
Datum: 31/08/2013 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Achter de Kazerne
Nog geen doelpunten aan de rust in Mechelen
Nog geen doelpunten aan de rust in Mechelen
Foto: © SC

Straks wordt de zesde speeldag op gang geschoten door KV Mechelen en Lierse. Beide teams wonnen vorige week voor het eerst en kunnen dus een 6 op 6 pakken. Wie komt (definitief) weg uit degradatiezorgen? Volg het bij ons LIVE mee ...

Lierse hield vorige week de punten thuis tegen een zwak Waasland-Beveren, KV Mechelen zorgde met vrolijk voetbal voor de drie punten in Kortrijk. Beide teams zijn nu gebrand op een knalprestatie om de goede teneur verder te zetten.

Als Lierse op bezoek komt, is Malinwa altijd nog wat vuriger Achter de Kazerne. Benieuwd of het thuispubliek de spelers kan aanzetten tot een topprestatie. Enevoldsen en De Petter zijn nog geblesseerd, voor de rest is  iedereen fit bij KV Mechelen.

Selectie KV Mechelen: Bateau, Bibauw, Biset, Cordaro, De Witte, Destorme, Diabang, Ghomsi, Iddi, Junker, Michalski, Mokulu, Pacovski, Prodell, Rits, Van Damme, Van Loo, Van Tricht en Vandam.

Bij Lierse heeft Swinkels last van de rug. Ook Hazurov en De Jonghe hebben last van een blessure, Diomande zit voor het eerst in de selectie.

Selectie Lierse: Berezovskyi, Bourabia, Corstjens, Diomande, Farag, Farssi, Ghaly, Goris, Hoefkens, Jääger, Lambot, Losada, Menga, Saïdi, Vercauteren, Wanderson, Wils en Yasser.

Wie pakt de overwinning Achter de Kazerne?

Een gokje van 60 euro bij Unibet levert je 96 euro op bij winst van de thuisploeg. Denk je dat Lierse de punten pakt? In dat geval levert dezelfde gok je al 360 euro op - een aanrader dus dankzij de goede odds van Unibet. Bovendien kan je via DEZE LINK 60 euro aan wedtegoed verkrijgen. Schrijf je snel in!

Meer nieuws