Datum: 05/10/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Daknam
Sluit Oostende loodzware reeks af met overwinning op Daknam?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Sluit Oostende loodzware reeks af met overwinning op Daknam?
Foto: © Photonews

Sporting Lokeren en KV Mechelen sluiten vanavond deze Super Sunday af. Beide teams doen het dit seizoen goed en kamperen op een PO1-plaats. Wie pakt de volle buit op Daknam?

Sporting Lokeren en KV Oostende sluiten vanavond het voetbalweekend af. Beide teams deden het de voorbije weken goed en staan in de bovenste regionen van het klassement. 

De Waaslanders hielden afgelopen donderdag een uitstekende generale repetitie in de Europa League. Tegen Metalist Kharkov werd de eerste Europese poule-overwinning in de geschiedenis van de club gepakt.

Fred Vanderbiest kan zoals bijna alle weken een beroep doen op zijn volledige kern. De oefenmeester van the Kustboys hoopt het loodzware programma van de voorbije weken af te sluiten met een overwinning.

Verwacht je een overwinning van Oostende?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je al 240 euro op. Denk je eerder dat de partij op een gelijkspel zal eindigen? Dan mag je 213 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via deze link je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws