kvkKV Kortrijk
wbeSK Beveren
Datum: 18/10/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 11
Stadion: Guldensporenstadion
Houdt Waasland-Beveren Kortrijk van een 9 op 9?
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Houdt Waasland-Beveren Kortrijk van een 9 op 9?
Foto: © photonews

KV Kortrijk en Waasland-Beveren gingen allebei met een driepunter en dus een goed gevoel de interlandbreak in. Vanavond willen beide ploegen in een onderling duel die lijn doortrekken.

KV Kortrijk boekte net voor de EK-kwalificatiematchen een knappe 6 op 6 tegen de Waalse clubs Moeskroen-Péruwelz en Charleroi. Bovendien hielden de Kerels twee keer de nul. Een knap resultaat voor Yves Vanderhaeghe en zijn manschappen die net op tijd de gevarenzone verlieten.

Waasland-Beveren kende eveneens een moeilijke seizoensstart, maar wint wel de wedstrijden die het moet winnen. Zoals de laatste partij tegen concurrent onderin Cercle Brugge. Bij de vorige break zegevierde de fusieclub met een sensationele 1-4 zege bij Zulte Waregem. Coach Ronny Van Geneugden hoopt dat zijn ploeg die trend kan verderzetten in het Guldensporenstadion.

Boeken de Kortrijkzanen een tweede thuiswinst?

KVK kon dit seizoen nog maar één keer winnen in eigen huis. Als u dat vanavond opnieuw ziet gebeuren, kan een gokje van 60 euro u maar liefst 112.8 euro opleveren. Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed bij UNIBET.

Meer nieuws