Datum: 25/10/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Het Kuipje
Pikt Westerlo de draad terug op tegen Kortrijk?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Pikt Westerlo de draad terug op tegen Kortrijk?
Foto: © Photonews

Seizoensrevelatie Westerlo kreeg de voorbije twee wedstrijden met Gent en Genk lastige tegenstanders tegenover zich. Het haalde 1 op 6 en zal tegen KV Kortrijk de draad van het begin van het seizoen opnieuw willen oppikken.

Bij de thuisploeg wordt het opnieuw uitkijken naar Sherjill MacDonald. Nu Gounongbe nog steeds out is, moet hij dé man worden voorin. Schuermans is er na zijn schorsing opnieuw bij. Ook Alassane Diallo, de nieuwkomer die via Standard van Eupen naar Westerlo ging, kreeg tegen Genk zijn eerste minuten.

Op het moment van schrijven was er nog geen wedstrijdselectie beschikbaar. In Westerlo kampt men met te veel twijfelgevallen.

Bij KV Kortrijk vond Ivan Santini zijn scorend vermogen dit seizoen terug, maar vanavond zal hij er niet bij zijn. Hij heeft nog te veel last aan de schouder. Een aderlating voor de troepen van Vanderhaeghe. Ook Rémi Pillot is nog onbeschikbaar.

Selectie Kortrijk: Darren Keet, Laurent Henkinet, Maxime Chanot, Baptiste Ulens, Zarko Tomasevic, Alassane També, Benoit Poulain, Stijn De Smet, Landry Mulemo, Nebosja Pavlovic, Thomas Matton, Gertjan De Mets, Robert Klaasen, Adam Marusic, Lukas van Eenoo, Anthony Van Loo, Brecht Capon, Tuur Dierckx en Teddy Chevalier

Knoopt Westerlo aan met de zege?

De Parel van de Kempen is de favoriet voor deze confrontatie. Met een goeie gok van 60 euro op de manschappen van Van Wijk kan u maar liefst 132 euro opstrijken. Die 60 euro krijgt u via deze link zelfs helemaal gratis!

Meer nieuws