Datum: 28/10/2014 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Achter de Kazerne
Essevee wil uit dal kruipen, Malinwa zweert bij thuisreputatie
Essevee wil uit dal kruipen, Malinwa zweert bij thuisreputatie
Foto: © photonews

KV Mechelen en Zulte Waregem spelen vanavond Achter de Kazerne een levensbelangrijk duel. Malinwa kan zijn sterke thuisreputatie eer aandoen, Essevee wil vooral uit het dal kruipen.

KV Mechelen won vorige week op bezoek bij Lierse en heeft dus ook het vertrouwen. Bovendien verloor het enkel van Kortrijk in eigen huis, verder pakte het 13 op 15 tegen onder meer Anderlecht, Genk en Club Brugge: knappe cijfers Achter de Kazerne.

Die thuisreputatie vasthouden is dan ook vanavond het devies. Paulussen en De Petter zijn nog eventjes buiten strijd, verder lijkt Jankovic weinig redenen te hebben tot veel schuiven in het basiselftal.

Dat is bij Francky Dury toch weer lichtjes anders: hij moet opnieuw overal schuiven. Skúlason liep tegen zijn vijfde gele kaart aan, goudhaantje Bongonda - die de voorbije weken twee keer scoorde - is er door een blessure niet bij en Labor valt na een zwakke prestatie en een conflictje met trainer Dury gewoon uit de kern.

Zulte Waregem heeft na de thuisnederlaag tegen Cercle Brugge dringend punten nodig en wil die dan ook maar wat graag in Mechelen gaan halen. 3 op 6 per twee matchen, dat is het ritme dat ook Eddy Cordier nog eens mee gaf op weg naar de vooropgestelde 16 op 33 voor Nieuwjaar.

Wat denkt u? Een stunt van Essevee Achter de Kazerne kan u meer dan 180 euro opleveren. Hoe? Via onze gratis bonus van 60 euro natuurlijk.

Meer nieuws