cerCercle Brugge
gnkKRC Genk
Datum: 29/11/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Jan Breydel
Staat Cercle op tegen de Genkse tieners?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Staat Cercle op tegen de Genkse tieners?
Foto: © Photonews

In Brugge kijken Cercle en Racing Genk elkaar vanavond in de ogen. De Vereniging heeft dringend punten nodig, maar simpel wordt het niet tegen Genk. De Limburgers maakten vorige week indruk tegen KV Mechelen.

Na de schertsvertoning in Gent zal coach Vidarsson een reactie verwachten van zijn spelers. Het is ook niet ondenkbaar dat er enkele wijzigingen zullen zijn ten opzichte van het team dat vorige week 4-0 om de oren kregen.

Het wordt uitkijken naar Faris Haroun. De nieuwkomer was vorige week de enige op niveau bij de Bruggelingen. Cercle zal het zeker zonder Stef Wils moeten doen. Na een lelijke botsing met Matz Sels moest zijn milt verwijderd worden.

De jongens uit Genk herpakten zich na twee nederlagen tegen Zulte Waregem en Standard stevig tegen KV Mechelen. De jonge garde van Alex McLeish maakte indruk in eigen huis. We zijn benieuwd of Castagne en co. dat ook op verplaatsing op de mat kunnen leggen.

Kabasele is er niet bij wegens schorsing, dus zal Sandy Walsh opnieuw in de basis staan bij de Limburgers. Hyland, Gorius, De Ceulaer, Tshimanga, Kumordzi en Hamalainen bevolken een goed gevulde ziekenboeg.

Selectie Genk: Bizot, Kara, Vrijssen, Polizzi, Joseph-Monrose, Gorius, Kage, Zarandia, Anele, Cavric, Buffel, Milinkovic, Cissé, Köteles, Schrijvers, Jackers, Gerkens, Walsh, Castagne, Okriashvili & Mboyo.

Doen The Kids van Alex het opnieuw?

Racing Genk is favoriet volgens UNIBET. Een goeie gok van 60 euro op de Limburgers kan 117 euro opleveren. Die 60 euro krijgt u via deze link helemaal gratis!

Meer nieuws