Datum: 29/11/2014 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 17
Stadion: Het Kuipje
Westerlo moet op zoek naar driepunter tegen Anderlecht-killer
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Westerlo moet op zoek naar driepunter tegen Anderlecht-killer
Foto: © Photonews

In de vooravond komt Charleroi op bezoek in het Kuipje. Westerlo gaat op zoek naar zijn eerste overwinning in 5 wedstrijden. Charleroi kan zelfs de top zes binnensluipen.

Westerlo ging achtereenvolgens de boot in tegen Oostende, Moeskroen en Club Brugge. Het gelijkspel tegen Lokeren vorig weekend deed dan ook enorm veel deugd voor de Kempenaren.

Westerlo kampt met een hoge blessurelast en zo moet coach Van Wijk ook vanavond weer puzzelen. Sterkhouders Schuermans, MacDonald en Sno zijn, net als topschutter Gounongbe, onbeschikbaar. Tot overmaat van ramp is Annys geschorst.

Dan zakt de Carolo's wel met een heel ander gevoel af naar de Kempen. Zij wonnen vorig weekend tegen Anderlecht en hebben uitzicht op de top zes. Saglik en Willems liggen nog in de lappenmand, maar verder is iedereen beschikbaar voor Mazzu.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 150 euro als favoriet Charleroi de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Westerlo, dan kan je dat 156 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws