Datum: 06/12/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Guldensporenstadion
Kortrijk op zoek naar ongeziene 15 op 15
Kortrijk op zoek naar ongeziene 15 op 15
Foto: © Photonews

KV Kortrijk is bijzonder goed bezig momenteel: 12 op 12 en zelfs 21 op 27 brengt de club helemaal bovenaan in stelling. Als ook KV Mechelen voor de bijl gaat in het Guldensporenstadion, dan spelen de Kerels helemaal mee bovenaan.

In de Beker van België verloor Kortrijk zwaar, maar niet kansloos van Club Brugge. Het vertrouwen is er dan nog steeds om KV Mechelen aan te pakken in eigen huis.

Met fris voetbal proberen De Kerels zich bovenaan te handhaven: "Voor de toppers lijkt het maar te moeten in de play-offs. Wij profiteren daar van om voorlopig ons wagonnetje aan te hangen", klinkt het bij coach Vanderhaeghe.

Ivan Santini is geschorst bij de Veekaa, Thomas Matton heeft nog steeds last aan de kuit, Nebojsa Pavlovic aan de rug en Adam Marusic aan de enkel.

KV Mechelen van zijn kant speelde dit seizoen bijwijlen al topvoetbal, waarmee een stekje in play-off 1 zeker niet zou misstaan. Te vaak worden de punten echter vergooid.

Eerste grote voorbeeld daarvan was de heenwedstrijd Achter de Kazerne, toen Kortrijk op een diefje met 1-2 ging winnen. Aast Mechelen op een revanche?

Wat doet Malinwa in het Guldensporenstadion?

Stunten ze? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 240 euro op. Ben je er zelfs zeker van dat het een 1-2-overwinning zal worden voor de bezoekers? Dan mag je maar liefst 750 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws