wesWesterlo
wbeSK Beveren
Datum: 05/12/2014 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Het Kuipje
Westerlo en Waasland-Beveren vechten straks voor 3 gouden punten
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Westerlo en Waasland-Beveren vechten straks voor 3 gouden punten
Foto: © Photonews

Westerlo en Waasland-Beveren trappen vanavond speeldag 18 op gang. Een duel op het scherp van de snee tussen twee clubs waarvoor elk punt van goudwaarde is.

Beide clubs tonen, naast de geel-blauwe uitrusting, nog heel wat gelijkenissen. Zo voeren ze allebei strijd om de degradatieplaatsen te vermijden en hebben ze allebei af te rekenen met een volle lappenmand.

Westerlo telt op dit moment nog 4 punten meer dan Waasland-Beveren, maar moet wel terugblikken op een povere 1 op 15. Dat terwijl de Waaslanders met een belangrijke overwinning tegen Moeskroen in de achterzak naar het Kuipje afreizen.

Bij de thuisploeg zijn Godeau, Maertens, MacDonald, Sno en Gielen out. Aoulad voetbalde vorig weekend met zijn schouder uit de kom en is onzeker. Schuermans keert terug na weken blessureleed en ook Gounongbe keert eindelijk terug. Hij start wellicht op de bank.

Bij Waasland-Beveren moet Van Geneugden het stellen zonder Bojovic, Oumarou, Maric en Ibou. Wellicht begint Vukusic aan de partij.

Beleef de wedstrijd nog intenser!
Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met een inzet van 60 euro verdien je 132 euro als favoriet Westerlo de partij wint. Zet je 60 euro in op winst van Waasland-Beveren, dan kan je dat maar liefst 183 euro opleveren. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws