Datum: 14/12/2014 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 19
Stadion: Lotto Park
Kan de nog jeugdigere bende van Hasi eindelijk weer winnen?
Kan de nog jeugdigere bende van Hasi eindelijk weer winnen?
Foto: © photonews

Het wordt hoog tijd dat Anderlecht nog eens wint in eigen huis. Dat is immers al van 20 september geleden en ook Besnik Hasi besefte dat men tegen Oostende enkel met de winst tevreden kan zijn. Maar ja, met Fred Vanderbiest weet je nooit.

De voorbije weken speelde Anderlecht gelijk tegen Genk, Standard, Lokeren en Club Brugge. En ja, wat er op Charleroi en Moeskroen gebeurde, weten we allemaal. Enkel de CL-campagne zorgde voor vreugde in het Astridpark.

Voor de komst van Oostende is Steven Defour nog steeds geblesseerd. Andy Najar loopt er wel weer bij en Aleksandar Mitrovic komt terug uit schorsing. Waarschijnlijk kiest Hasi ook voor het jongste Anderlecht-middenveld ooit met Tielemans, Dendoncker en Praet.

Fred Vanderbiest kan dan weer niet rekenen op Jordan Lukaku door een adductorenletsel. Ook Carl Hoefkens is er niet bij en John Jairo Ruiz is geschorst. Met Canesin komt er wel een ex-speler van paars-wit in vorm aan de aftrap

Pakt Anderlecht zijn eerste zege sinds 20 september?

Dan levert een gokje van 60 euro bij Unibet slechts 90 euro op. Maar reken je er op dat Oostende voor de verrassing komt zorgen in het Astridpark, mag je 570 euro bijschrijven op je rekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig

Meer nieuws