Datum: 21/12/2014 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Wint Gent voor het eerst een topper in de Ghelamco Arena?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Wint Gent voor het eerst een topper in de Ghelamco Arena?
Foto: © Photonews

Vanmiddag staat de kraker tussen AA Gent en Standard op het programma. Voor Gent wordt het tijd om te breken met een kwalijke reeks. Sinds de verhuis naar de Ghelamco Arena kon het nog geen enkele topper winnen.

De troepen van Vanhaezebrouck tankten vertrouwen op woensdag in de Beker. AA Gent versloeg Lokeren op Daknam met zware 1-4 cijfers. Standard kreeg het voordeel van de rust. De Rouches werden zelf door Lokeren met 1-4 uit de Beker gekegeld.

Bij de Buffalo's was er twijfel rond Asare, Depoitre en Milicevic, maar alle drie zijn ze fit genoeg om de selectie voor vanmiddag te halen. Oussalah, Gavazaj, Kums, Pedersen, Soumahoro en Puljic zijn nog steeds out.

Selectie AA Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Belhocine, Pollet, Depoitre, Neto, Raman, Saief, Van Der Bruggen, Dejaegere, Asare, Locigno, Nielsen, Soumahoro, Vandenbussche, Lepoint, Foket, Gershon en Milicevic.

Bij Standard loopt het de laatste tijd niet op wieltjes, maar buitenshuis zijn de Rouches levensgevaarlijk. Ze hebben het beste parcours afgelegd op verplaatsing, maar zijn de slechtste op Sclessin.

De afwezigheid van Paul-José Mpoku is een aderlating. Hij was vaak het enige lichtpunt in de wedstrijden van Standard. Coach Vukomanovic kan kiezen uit de volgende namen.

Selectie Standard: Thuram, Hubert, Arslanagic, Andrade, Ciman, Milec, Van Damme, Fiore, Dussaut, De Sart, Enoh, Lumanza, Mujangi Bia, Ono, Trebel, Ajdarevic, Louis, De Camargo en Vinicius.

Wint Gent eerste topper in de Ghelamco Arena?

AA Gent is favoriet volgens UNIBET. Een goeie gok van zesig euro op de Buffalo's kan 120 euro opleveren. Die zestig euro krijgt u overigens gratis via deze link.

Meer nieuws