Datum: 21/12/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Daknam
Lokeren wil rug rechten en terug PO1 bestormen
Lokeren wil rug rechten en terug PO1 bestormen
Foto: © SC

3 op 12. Dat is het droeve bilan van Sporting Lokeren de voorbije weken in de JPL. Het is door de zege van Charleroi gisteren zelfs virtueel uit play-off 1 getuimeld. Geen nood: een driepunter vanavond kan hen over Charleroi en Kortrijk terug in de top-6 doen springen.

Maar dan zal het natuurlijk wel moeten winnen. Tegen een KV Kortrijk dat in goede vorm zit - in Genk had het na een kwartier 0-2 kunnen (moeten) voorstaan, de weken daarvoor werd een 15 op 15 neergezet - zal dat echter allerminst makkelijk zijn.

Positief nieuws uit de ziekenboeg van Lokeren: die is quasi helemaal leeg, alle spelers zijn dus in principe klaar voor de strijd. Normaliter krijgen we dan ook een type-elftal aan de aftrap.

Vermoedelijke 11 Lokeren: Copa, Galitsios - Maric - Scholz - Odoi, Overmeire - Persoons - Vanaken, Patosi - Leye - Dutra. 

Kortrijk weet vermoedelijk nog steeds niet wat er nu vorige week is voorgevallen op het veld van Genk met de 'spookcorner', maar het spel was in de eerste twintig minuten wel iets om zich aan op te trekken.

Hoog tijd dus om op het veld van Lokeren terug aan te pikken met een goede prestatie en zo echt de PO1-ambities kracht bij te zetten. Dat zal het wel zonder de geblesseerde Marusic moeten doen, De Mets is bovendien geschorst.

Vermoedelijke 11 Kortrijk: Keet, Capon - Chanot - Tomasevic - Ulens, Klaasen - Pavlovic - Matton, De Smet - Santini - Chevalier 

Wat mogen we verwachten?

Kan de Veekaa winnen op Daknam? Dan levert een gokje van 60 euro op UNIBET al snel 168 euro op. Denk je eerder dat de partij in een gelijkspel zal eindigen? Dan mag je maar liefst 186 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws