Datum: 26/12/2014 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Hekkensluiter wil leider Club een hak zetten na blamage
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Hekkensluiter wil leider Club een hak zetten na blamage
Foto: © Photonews

Club Brugge gaat als leider het nieuwe jaar in, dat staat al vast. Winst bij Lierse zou het jaareinde helemaal mooi maken, al zullen de Pallieters op het veld willen reageren na de blamage van vorig weekend.

De hekkensluiter tegen de competitieleider. Op papier wordt het een makkie voor blauw-zwart. Zeker als we naar de voorbije speeldag kijken. Toen ging Lierse met 6-0 onderuit tegen Charleroi, terwijl Club Brugge Genk versloeg met 4-1.

Voetbal zit niet altijd logisch in elkaar en zo wordt het toch opletten voor Michel Preud'homme en zijn jongens. Er kan sprake zijn van onderschatting en bovendien moet Club het stellen zonder sterkhouders Vazquez, Engels en Vormer. Wellicht start Gato Silva op het middenveld.

Het wordt ook een speciale wedstrijd voor Dorge Kouemaha. De aanvaller trof in het verleden liefst 25 keer raak voor Club Brugge en kijkt zijn voormalige werkgever straks in de ogen.

Bij Lierse geen Wanderson, Ngawa en El Messaoudi. Het wordt afwachten welk konijn coach Stojanovic uit de hoed zal toveren na zijn gesprek met voorzitter Maged Samy. Een opsteker is alleszins de terugkeer van Losada.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 390 euro als Lierse wint
  • 88,80 euro als Club Brugge wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws