Datum: 25/01/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
D-day voor Oostende in Gent
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
D-day voor Oostende in Gent
Foto: © Photonews

Wat wordt het vanavond voor Oostende in Gent? Bij winst is er nog een kleine kans op play-off 1, bij een nieuw verlies moeten de Kustboys serieus naar onder kijken.

Bij Gent maakten ze zich even zorgen om Moses Simon, maar hij werd niet geschorst. Pedersen is nog steeds out en Raman is geblesseerd. Pollet zit niet in de selectie waardoor Simon en Depoitre de enige beschikbare spitsen zijn. Hein Vanhaezebrouck had de 1-7 nederlaag van Oostende tegen KV Kortrijk liever niet zien gebeuren.

Hij vreest een extra scherp Oostende aan de aftrap. "Ik had ze liever zien gelijkspelen", gaf hij aan op de persconferentie. "Ze hebben een coach die alles wel op scherp zal gezet hebben deze week." Bij Gent kan Marko Poletanovic overigens zijn debuut maken. De aanwinst was net op tijd speelgerechtigd.

Selectie AA Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Belhocine, Depoitre, Neto, Poletanovic, Saief, Van Der Bruggen, Hajradinovic, Dejaegere, Siskovski, Asare, Nielsen, Soumahoro, Vandenbussche, Simon, Foket, Gershon en Milicevic.

Oostende likt nog steeds de wonden na de 1-7. Het wordt afwachten welk gelaat de Kustboys tonen in Gent. Oostende staat op een keerpunt. Winnen is naar boven kijken, bij een nieuw verlies kan het team van Vanderbiest nog in de problemen komen.

Bij de troepen van Coucke en co. is Canesin twijfelachtig met een knieblessure. Willems en Hempte zijn nog steeds geblesseerd. Brillant keer terug uit schorsing. 

Selectie Oostende: Dumesnil, Chopin, Luissint, Coussement, De Schutter, Brillant, Schmisser, Milic, Hoefkens, Lukaku, Siani, Jonckheere, Berrier, Canesin (?), Ruiz, Ruytinx, Coulibaly, Musona, Blazevic.

Pakt Gent de zege?

Gent is favoriet bij Unibet, bij een goeie gok van 60 euro op de Buffalo's kan je 81 euro opstrijken. Die zestig euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws