Datum: 21/02/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 27
Stadion: Jan Breydel
Vereniging wil strohalm grijpen en opnieuw winnen tegen Essevee
Vereniging wil strohalm grijpen en opnieuw winnen tegen Essevee
Foto: © photonews

In de heenwedstrijd aan de Gaverbeek liep het voor Cercle bijzonder goed. De drie punten van toen zorgden voor ademruimte onderin. En nu staat De Vereniging in een soortgelijke situatie. Winst? Een must, tegen een Zulte Waregem dat eindelijk nog eens wil winnen van een staartploeg.

In de kelder van het klassement zal er de komende vier weken worden gebikkeld dat het een lieve lust is om play-off 3 te ontlopen. En dus wil Cercle Brugge koste wat het kost winnen. De nederlaag van Waasland-Beveren op bezoek bij Standard is al een opsteker in dat verband.

De Vereniging moet het wel nog doen zonder Faris Haroun, die nog niet fit is voor dit duel. Ook Wils, N'Diaye en Valcke moeten geblesseerd toekijken hoe Cercle drie punten probeert te graaien.

Selectie Cercle: Werner, Van Damme, De Kegel, De Bie, Dusenne, Cornelis, Buysse, Buyl, Dewaele, Martens, Bourdin, Van Acker, Smolders, Bacelic-Grgic, Caenepeel, Verkindere, Kabananga, D'haene, Godee, Sukuta-Pasu.

Ook bij Essevee een pak geblesseerden. Colpaert, Verboom, N'Diaye en Messoudi zijn er allen niet bij. Op de kuit van de linksachter na zijn het bovendien opmerkelijk genoeg allemaal hamstringblessures.

Selectie Zulte Waregem: Bossut - Cissako - Jorgensen - Troisi - Trajkovski - Gimbert - Benteke - Skulason - Hazard - Rossi - Mendy - Bruzzese - Isçi - D’Haene - Bostyn - Aneke - Cordaro - Brebels - Kaya - Ekangamene

Pakt Essevee de volle buit mee uit Jan Breydel? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een mooie 159 euro op. Verwacht je vanavond eerder een puntendeling in Brugge? Dan mag je 204 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws