cluClub Brugge
chaCharleroi
Datum: 07/03/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 29
Stadion: Jan Breydel
Club en MPH beginnen met één doel aan partij tegen Zebra's
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Club en MPH beginnen met één doel aan partij tegen Zebra's
Foto: © Photonews

Vanavond staan er een pak wedstrijden op het programma. Maar in het Jan Breydelstadion wordt wel degelijk nog voor de knikkers gespeeld. En toegegeven: Michel Preud'homme beseft maar al te goed dat zijn Club Brugge niet zomaar de maat van Sporting Charleroi zal nemen.

Vooral voor Sporting Charleroi staat er een pak op het spel. De Zebra's hebben er al een mooi seizoen opzitten en willen dat nu ook bekronen met een stekje in play-off 1. 

Maar Club Brugge is niet van plan om geschenken uit te delen. "Ik heb het al dikwijls gezegd, maar het is onze bedoeling om de play-offs al leider te starten", aldus Michel Preud'homme. "Ik vind dat belangrijk."

Al moet de Luikenaar wel opnieuw puzzelen. Victor Vazquez ligt - net als Bjorn Engels overigens - in de lappenmand. Verder zijn Obbi Oularé en Felipe Gedoz nog niet klaar voor de strijd. Boli Bolingoli is dan weer geschorst.

"Charleroi zit momenteel in een positieve spiraal", gaf de Luiks coach van blauw-zwart nog mee. "Of de Zebra's ook een plaats in play-off 1 verdienen? De punten zullen dat beslissen, hé."

Pakt Charleroi de volle buit in West-Vlaanderen? 

In dat geval levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 360 euro op. Denk je eerder dat de partij net als in de heenwedstrijd op een scoreloos gelijkspel zal eindigen? Dan mag je maar liefst 780 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Meer nieuws