staStandard
gnkKRC Genk
1-0
Datum: 15/03/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 30
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Seizoen Genk wordt straks op Sclessin gemaakt of gekraakt
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Seizoen Genk wordt straks op Sclessin gemaakt of gekraakt
Foto: © photonews

Hoogspanning op Sclessin vanmiddag. Niet zozeer voor Standard, maar wel voor Racing Genk dat met één punt het felbegeerde toegangsticket voor play-off 1 kan veroveren.

Standard is al zeker van deelname aan de kampioenendans, maar voor Racing Genk wordt het nog 90 minuten lang bibberen in de Hel van Sclessin. Alex McLeish staat voor een aartsmoeilijke evenwichtsoefening. Gaat hij voluit voor de winst of speculeert hij op een gelijkspel?

"We moeten voor de overwinning gaan", lieten enkele spelers optekenen. "Standard is een moeilijke wedstrijd voor elke ploeg. We hebben alles gedaan om de wedstrijd optimaal voor te bereiden", aldus McLeish.

Genk zit de laatste weken in een goede flow en wellicht opteert de Schot voor de elf die vorige week wonnen tegen Zulte Waregem.

Vijf sterkhouders ontbreken

Voor Standard hoeft het niet echt meer en dat werd vorige week al duidelijk toen liefst gele spelers hun vijfde gele kaart vroegen om zo met een schone lei aan play-off 1 te beginnen.

De Rouches moeten daardoor verzwakt aan de aftrap komen zonder de geschorsten Milec, Arslanagic en Trebel. Ook de blessures van Van Damme en Ezekiel zijn een ferme streep door de rekening van Jose Riga.

Unibet ziet Genk niet winnen

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 216 euro als KRC Genk wint
  • 120 euro als Standard wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Meer nieuws