zwaZulte Waregem
moeMoeskroen
Datum: 23/08/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Regenboogstadion
Zulte Waregem op zoek naar vertrouwen tegen seizoensrevelatie
Zulte Waregem op zoek naar vertrouwen tegen seizoensrevelatie
Foto: © photonews

Zulte Waregem staat met 4 op 12 voorlopig nog niet waar het wil staan. Tegen Moeskroen begint het aan een op papier makkelijkere maand, maar de Henegouwers hebben wel veel vertrouwen na enkele knalprestaties.

Zulte Waregem moet een heleboel spelers missen. Steve Colpaert is normaliter terug fit voor de strijd centraal achterin, maar met Sylla doemde er een nieuw vraagteken op voorin: hij verdraaide vorige week zijn knie. Olafur Skúlason zit een schorsing uit na twee keer geel in de match in de Ghelamco Arena.

Toch wil Francky Dury aanknopen met de overwinning. In eigen huis pakte het tegen Kortrijk en Club Brugge 4 op 6, nu wil het dus ook Moeskroen opzij zetten om minstens de thuisreputatie van vorig seizoen gaaf te houden. Het stadion is in opbouw, het zal schrikken zijn voor de fans om te zien hoever de werken zijn opgeschoten sinds de match tegen blauw-zwart. Schrikken ze ook van het hogere niveau dat de thuisploeg kan genereren?

Moeskroen van haar kant heeft geen enkele reden tot paniek: enkel in Anderlecht werd verloren, maar zelfs daar had het anders kunnen lopen. Een heel knappe start voor al het Frans geweld van de Henegouwers, die met Langil en co een heel leuk aanvallend compartiment hebben.

Pakt Moeskroen de punten in Waregem?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET je al 168 euro op. Denk je eerder dat de wedstrijd op een gelijkspel zal eindigen? Dan mag je 198 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws