cerCercle Brugge
wesWesterlo
Datum: 27/09/2014 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Jan Breydel
Wie pakt de buit in Jan Breydel?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Wie pakt de buit in Jan Breydel?
Foto: © Photonews

Cercle Brugge ontvangt vanavond in eigen huis KVC Westerlo. De uitkomst van het bekeravontuur van woensdag was alvast dag en nacht verschil. Benieuwd of Westerlo zich kan herpakken. Volg het LIVE vanaf 20u op Voetbalkrant.com!

De Vereniging tankte vertrouwen in en tegen Sint-Gillis-Waas. Cercle ging er met maar liefst 1-7 winnen. Vooral aanvallers Valcke en Buyl kenden een begenadigde dag met elk twee rozen. In de competitie haalde het de laatste weken ook twee broodnodige thuiszeges tegen Lokeren en Charleroi.

Bij de Bruggelingen is haast iedereen fit. Enkel Jilke De Coninck is geblesseerd. Coach Lorenzo Staelens kan dus zijn beste elf tussen de lijnen te brengen om Cercle Brugge wat meer naar boven in de tabel te manoeuvreren. Tot slot nog een mededeling voor de supporters, als je vroeger naar het stadion komt, kan je profiteren van het happy hour.

Selectie Cercle: Werner, Van Damme, De Bie, Wils, Dussenne, Cornelis, Bourdin, Buysse, Bacelic-Grgic, Van Acker, Van Roose, Smolders, N'Diaye, Sukuta-Pasu, Buyl, Kabananga, D'haene, Valcke en Godee.

De bezoekers keerden terug uit het bekeravontuur met een echte kater. Westerlo ging met de billen bloot bij Olsa Brakel. 6-1 werd het en de enige positieve noot was de eerredder van Koffi. De jongens van Dennis van Wijk waren nochtans goed gestart aan het seizoen.

Op de 5-2 nederlaag tegen KV Mechelen na, gingen ze voor dat bekertreffen nog niet spectaculair ten onder. Die nederlaag werd overigens goedgemaakt door een 6-1 zege tegen Lierse. Vanavond kampen de jongens uit de Kempen met drie geblesseerden. Sno, Cordier en Cools zijn er niet bij.

Selectie Westerlo: Apau, Koffi, Maertens, Godeau, Geudens, Lecomte, Annys, MacDonald, Gounongbe, Aoulad, Dorda, Schuermans, Schouterden, Verschueren, Rommens, Ruyssen, Molenberghs, Gielen, Van Langendonck, Jeurissen.

Wie pakt de zege?

Beleef de match nog intenser met Unibet. Denk je dat Westerlo zich kan herpakken? Een zege van de bezoekers levert bij een gok van 60 euro maar liefst 159 euro op. Die 60 euro krijgt u via ons overigens helemaal gratis! 

Meer nieuws