Datum: 24/07/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Stayen
Gehavend Club Brugge moet goede start maken op Stayen
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Gehavend Club Brugge moet goede start maken op Stayen
Foto: © Photonews

STVV - Club Brugge. Oftewel: de eerste wedstrijd van voetbaljaargang 2015 - 2016! Vanavond wordt het nieuwe seizoen op gang getrapt. En Club Brugge moet winnen om het verlies in de Supercup door te spoelen.

De troepen van Michel Preud'homme - ondertussen al meer dan een decennium wachtend op een titel - staan nog maar eens voor het jaar van de waarheid. "Maar een eerste wedstrijd is altijd koffiedik kijken", aldus de Luikenaar. "En STVV leeft nog in een roes na hun titel."

Bovendien mag MPH al meteen puzzelen. Met onder anderen Davy De fauw, Thomas Meunier, Bjorn Engels, Felipe Gedoz,... ligt de blauw-zwarte lappenmand al vanaf speeldag één overvol.

Voor de duidelijkheid: we krijgen vanavond normaliter het officiële debuut van Dion Cools in een blauw-zwart shirt. Sinan Bolat zit dan weer in de wedstrijdselectie, maar Sébastien Bruzzese speelt. 

En dan is het natuurlijk uitkijken naar de Kanaries. Wat is de promovendus waard op het hoogste niveau? "Ik heb momenteel nog vier of vijf elftallen in mijn hoofd", laat Yannick Ferrera niet in zijn kaarten kijken. 

Kan Club Brugge winnen op Stayen? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 105 euro op. Het laatste onderlinge duel tussen STVV en Club Brugge eindigde op een 3-3. Krijgen we opnieuw zo'n spektakelmatch? Dan mag je maar liefst 3.060 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig!

Meer nieuws