Datum: 04/10/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Luminus Arena
Yannick Ferrera wil Genk straks een nieuwe opdoffer bezorgen
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties

Standard wil broodnodige punten pakken tegen Racing Genk

Yannick Ferrera wil Genk straks een nieuwe opdoffer bezorgen
Foto: © Photonews

De spanning zal te snijden zijn omstreeks 18 uur in de Cristal Arena. Racing Genk ontvangt Standard en moet winnen om de aansluiting niet te verliezen. Standard verkeert in crisis en elk punt is belangrijk om van de voorlaatste plaats weg te geraken.

De inzet is groot. Yannick Ferrera wil Peter Maes voor de tweede keer in enkele weken aftroeven. Ferrera bezorgde zijn collega al een geweldige opdoffer in de derby op Stayen en wil dat kunststukje maar al te graag herhalen.

Het wordt ook tijd dat hij Standard naar de overwinning leidt, want de situatie wordt stilaan penibel. Vorig weekend haalde Ferrera nog openlijk uit naar zijn spelers, nu zijn de plooien gladgestreken en staan de neuzen opnieuw in dezelfde richting.

"De groep heeft intensief getraind", klonk de oefenmeester tevreden. Het wordt uitkijken hoe Knockaert reageert na zijn teleurstellende prestatie. Ferrera kan geen beroep doen op Enoh en Scholz.

Naar 15 op 15

Voor Racing Genk wil het op verplaatsing niet lukken, maar in eigen huis wil het zijn perfecte parcours verderzetten. De 12 op 12 moet straks 15 op 15 worden.

Dat moet gebeuren zonder de geblesseerden Gorius, Tshimanga, Gerkens en Kumordzi. Voor Igor de Camargo wordt het een speciale partij tegen zijn ex-team.

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 138 euro als KRC Genk wint
  • 180 euro als Standard wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws